Bij NewCare4You staan: advies, instructie en voorlichting centraal.

De verpleegkundige en verzorgende van Newcare4you komen in hun werkzaamheden bij mensen thuis waar er spraken van diverse/toenemende zorgvraag is, op verschillende levensgebieden(complexe vraag). En of onvoorspelbare zorg. U kunt verschillende lichamelijke beperking hebben en daarnaast geheugen problemen hebben. Met de juiste kennis, vaardigheden en ervaring (competentie) kunnen de verpleegkundige en verzorgende van Newcare4you inspelen op de verschillende zorgvragen.

Particuliere zorg

De particuliere zorg betaalt u zelf. U kiest zelf uw zorgaanbieder. Niemand bepaalt voor u wat voor zorg, wanneer en hoe vaak u zorg nodig heeft. Deze vorm van zorg kunt inschakelen bij ziekte en herstellen van ziekte. Dit is een aanvulling op uw reguliere zorg.

Neem contact op.

Palliatieve zorg

Palliatieve zorg vindt plaats als genezing niet meer mogelijk is. Genezen gaat dan over in verzorgen. De palliatieve zorg binnen NewCare4You is gericht op het verlichten van het lijden waarbij comfort en kwaliteit van het leven in deze fase voorop staan. We helpen en begeleiden patiënt in hun omgeving in de laatste periode van hun leven. Het bieden van zorg, comfort en kwaliteit gebeurt op meerdere gebieden; lichamelijk functioneren, emotionele en sociale aspecten bij de cliënt en zijn/haar naasten.