Overbruggingszorg Thuis

Overbruggingszorg is een vorm van zorg die Newcare4you biedt op het moment dat het thuis wonen voor u niet meer mogelijk is. Thuis functioneren is niet meer mogelijk. Een opname in een zorginstelling is noodzakelijk. U staat op de wachtlijst voor opname. Newcare4you biedt zorg op alle gewenste wijze. Het kan dag- en nachtzorg zijn. Afhankelijk van de wens van u en uw familie. De zorg is in overleg met uw wensen. Kiest u voor Newcare4you dan helpen wij u de zorg invullen, uw familie hoeft u niet te verzorgen en u te verplegen. Newcare4you neemt de zorg uit handen en ontlast de mantelzorger.
NewCare4You biedt ook particuliere overbruggingszorg in de thuissituatie en samen u bespreken wij hoe de zorg direct ingezet kan worden.

Voor en na ziekenhuisopname

Een andere vorm van overbruggingszorg is op het moment dat u na o.a. een operatie uit het ziekenhuis ontslagen bent en moet herstellen. U komt weer thuis en kunt niet zonder ondersteuning en zorg. NewCare4you thuiszorg kunt daarbij ondersteunen, begeleiding en u verzorgen. NewCare4You onderhoudt het contact met uw huisarts, specialisten en andere organisaties. NewCare4You biedt u de passende zorg in uw vertrouwde woonomgeving.