Hulpverlening

NewCare4You staat voor persoonlijke zorgverlening. Dat betekent dat wij de zorg zo goed mogelijk laten aansluiten bij uw wensen. De persoonlijke verzorging is gericht op het bieden van ondersteuning of het overnemen van activiteiten op het gebied van dagelijkse levensverrichtingen. Door middel van deze hulp behoudt u het dagelijks ritme. Als het mogelijk is leren wij u weer de eenvoudige handelingen weer zelf uit te voeren, zo wel zonder als met ondersteunende hulpmiddelen.

De activiteiten die behoren tot de persoonlijke verzorging:

  • Lichamelijke verzorging: wassen, douchen etc.
  • Ondersteuning bij het aan- en uitkleden;
  • Ondersteuning bij het in- en uit bed gaan;
  • Ondersteuning bij eten en drinken;
  • Hulp bij medicatie;
  • Hulp bij wondverzorging;

Newcare4you biedt verpleging in Rotterdam en omgeving(Barendrecht, Ridderkerk en Drechtsteden).

Persoonlijke verzorging en verpleging gaat per 1 januari 2016 over van Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten (AWBZ) naar de Zorgverzekeringswet (ZVW). Uw eigen zorgverzekeraar is hier verantwoordelijk voor. De kosten voor de persoonlijke verzorging hangen af van uw persoonlijke situatie en uw ziektekostenverzekering. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Daarnaast kunnen wij u ondersteunen op financieël gebied, middels beschermingsbewind en inkomensbeheer. Ook kunnen wij ondersteunen bij het aanvragen van een basisbankrekening. Voor meer informatie over deze diensten verwijzen wij u naar de website: www.newcare4youbewind.nl

 

Verpleging thuis en persoonlijke verzorging

NewCare4You biedt verpleegkundige handelingen aan huis. Onze gediplomeerde verpleegkundigen en verzorgende helpen u met uw dagelijkse verzorging zoals douchen en aankleden, het aantrekken van uw steunkousen en het innemen van medicijnen. Ook voor wondverzorging, begeleiden van diabetes, injecties en andere verpleegkundige handelingen kunt u een beroep doen op onze medewerkers.

Daarnaast houden de verpleegkundigen ook uw gezondheid in de gaten en leren u om te gaan met uw ziekte of handicap en de invloed die dat heeft op uw dagelijks leven. Ook begeleiding in de omgang met hulpmiddelen of hulp bij het weer aanleren van dagelijkse handelingen is mogelijk.

Er is sprake van passende ondersteuning en verzorging wanneer u dat nodig heeft.

Het kan voorkomen dat u verpleging nodig heeft na een ziekenhuisopname of door een somatische ziekte. Of iemand bevindt zich in de laatste fase van zijn of haar leven en heeft continue zorg nodig.

Onze medewerkers staan 24 uur per dag voor u klaar! Dat wil zeggen dat wij eigen verpleegkundigen in dienst hebben die volgens een 24-uurs bereikbaarheidsdienst werken.