Wij staan klaar voor alle zorgvragers.

NewCare4You Thuiszorg  staat voor persoonlijke zorgverlening. Dat betekent dat wij de zorg zo goed mogelijk laten aansluiten bij uw wensen. De persoonlijke verzorging is gericht op het bieden van ondersteuning of het overnemen van activiteiten op het gebied van dagelijkse levensverrichtingen. Door middel van deze vorm van zorgverlening behoudt u het dagelijks ritme. Als het mogelijk is leren wij u de eenvoudige handelingen weer zelf uit te voeren( zelfredzaamheid bevorderen ), zo wel zonder als met ondersteunende hulpmiddelen.

Persoonlijke verzorging

De activiteiten die behoren tot de persoonlijke verzorging:
Lichamelijke verzorging: wassen, douchen .
Ondersteuning bij het aan- en uitkleden;
Ondersteuning bij het in- en uit bed gaan;
Ondersteuning bij eten en drinken ( bij slikklachten , verlammingen van lichaamsdelen en blidheid/visueel beperking. );
Hulp bij medicatie ,(Toedienen ,aanreiken en uitzetten van medicatie);
Wondverzorging;
Newcare4you Thuiszorg biedt verpleging in Rotterdam en omstreken n(Barendrecht, Ridderkerk).

Persoonlijke verzorging en verpleging gaat per 1 januari 2016 over van Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten (AWBZ) naar de Zorgverzekeringswet (ZVW). Uw eigen zorgverzekeraar is hier verantwoordelijk voor. De kosten voor de persoonlijke verzorging hangen af van uw persoonlijke situatie en uw ziektekostenverzekering. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Verpleging thuis

NewCare4You Thuiszorg biedt verpleegkundige handelingen aan huis. Onze gediplomeerde verpleegkundigen en verzorgende helpen u met uw dagelijkse verzorging zoals douchen en aankleden, het aantrekken van uw steunkousen en het innemen van medicijnen. Ook voor wondverzorging, begeleiden van diabetes, injecties en andere verpleegkundige handelingen kunt u een beroep doen op onze medewerkers.

Daarnaast houden de verpleegkundigen ook uw gezondheid in de gaten en leren u om te gaan met uw ziekte of handicap en de invloed die dat heeft op uw dagelijks leven. Ook begeleiding in de omgang met hulpmiddelen of hulp bij het weer aanleren van dagelijkse handelingen is mogelijk.
Er is sprake van passende ondersteuning en verzorging wanneer u dat nodig heeft.
Het kan voorkomen dat u verpleging nodig heeft na een ziekenhuisopname of door een somatische ziekte. Of iemand bevindt zich in de laatste fase van zijn of haar leven en heeft continue zorg nodig.